“Хүнсний сав баглаа боодлын MNS ISO TS 22002 - 4: 2020” стандартын төсөлд саналаа ирүүлнэ үү
2020/03/23 0
Хүнсний сав баглаа боодлын үйлдвэрлэлийн явцад аюулгүй байдлыг хангах, учирч болзошгүй аюул эрсдлээс урьдчилан сэргийлэх, хянахад шаардлагатай угтвар нөхцлийг хангах хөтөлбөрийн (УНХХ)
4-р хэсэг. “MNS ISO TS 2 2002 - 4 : 2020 Хүнсний сав баглаа боодлын үйлдвэрлэл”
MNS-2020 - Хүнстэй хүрэлцэхэд аюулгүй тэмдэг стандартын төсөлд санал авч байна.
Тус стандартын төсөлтэй холбоотой саналыг 03-р сарын 27-ны дотор ирүүлнэ үү. Жич: Стандартын төслүүдийг хавсаргав.
Холбоо барих:
МҮХАҮТ, Бодлого, стратегийн газар
Мэргэжилтэн Б.Батцэцэг
Утас: 77277070-43
Цахим шуудан: battsetseg@mongolchamber.mn
Бусад мэдээ